Tanfolyamok

Városi Kutya alaptanfolyam

A Városi Kutyák Iskolája elsősorban a városi körülményeknek megfelelő, felelős kutyatartásra készíti fel a gazdikat. Mivel négylábú kedvencünk mindent megtesz, hogy megértse az emberek őrült, rohanó világát, úgy gondoljuk, nekünk embereknek „kutya kötelességünk” segíteni őket ebben a folyamatban. A Városi Kutya tanfolyam keretein belül első lépésként meg kell ismernünk a kutyák kommunikációs jegyeit, meg kell értsük mit és miért csinálnak a kutyák, egy kicsit meg kell tanulnunk az ő nyelvükön „beszélni”. A hosszú távú cél, a gazda és kutya harmonikus együttélése érdekében segítséget nyújtunk a megfelelő kommunikáció kialakításában, a felmerülő problémák megszüntetésében, a felelős kutyatartás és a kutyás életmód megismertetésével.

Ösztönkezelési tanfolyam

A tanfolyam célja, hogy mélyebb ismereteket adjon a kutyák etológiájával kapcsolatban valamint részletesen megismertesse az ösztönöket és azok hatását a kutya viselkedésére.

Okos Kutya tanfolyam

Az Okos kutya tanfolyam keretein belül továbbfejlesszük az alaptanfolyamon tanultakat és továbbdolgozunk a gazda és kutya harmonikus együttélésén. A tanfolyam anyagát úgy válogattuk össze, hogy más iskolák tananyagához képest jóval több hasznos tudást nyújtson a gazdának, amit a hétköznapi életben vagy kutyás sportokban is kamatoztatni tud.

Dog Dancing tanfolyam

A dog dancing egy kifejezetten magas szintű, kutyustól és gazditól is nagy koncentrációt igénylő kutyás engedelmes sport. A versenyen a felvezető és a kutya egy zenés kűr keretében mutatja be, hogyan tud minél harmonikusabban együtt dolgozni a gazda által kiválasztott zenére.

Vélemény, hozzászólás?