Dog Dancing kezdő tanfolyam

A dog dancing egy kifejezetten magas szintű, kutyustól és gazditól is nagy koncentrációt igénylő kutyás engedelmes sport. A versenyen a felvezető és a kutya egy zenés kűr keretében mutatja be, hogyan tud minél harmonikusabban együtt dolgozni a gazda által kiválasztott zenére.

Ezt a produkciót a bírók egy komplex pontozási rendszer alapján pontozzák, melyben nemcsak a művészi elemeket, a kivitelezést, az összhangot, a technikát, hanem azt is értékelik, hogy mennyire kreatív az adott kűr. De többek között figyelik azt is, a felvezető hogyan kezeli a kutyáját, és az eb például mennyire lelkes, mennyire érzi komfortosan magát az adott szituációban.

A Dog Dancing kezdő tanfolyam célja, hogy megismertesse ezt a sportot a gazdikkal és bevezesse őket a DD sport világába. A tanfolyami résztvevő megismerhetik a sport szabályait, hasznos gyakorlatokat tanulhatnak valamint sok-sok trükköt sajátíthatnak el a tanfolyam, 10 hete alatt.

A tanfolyam tematikája

  • elméleti képzés minden órán
  • motiváció, szemkontaktus, kézkövetés
  • karmunka, kézjelek kivétele
  • bemelegítés és levezetés
  • minden órán újabb trükkök tanulása

Tanfolyam vezető: Dr Nagy Csilla – dog dancing versenyző

Tanfolyam időpontja:
A foglalkozásokat szombat délutánonként tartjuk. A tanfolyam időtartama 10 hét, alkalmanként 1-1,5 óra. A tanfolyam részvételi díja 40.000,- ft.

Jelentkezés:
Jelentkezni a regisztrációs lap kitöltésével lehet.  >>>Regisztrációs lap itt elérhető>>> A csoportok létszáma korlátozott! A kérdőív kitöltésével a jelentkezést elfogadtuk. A kezdéssel kapcsolatos információs levelet legkésőbb a tanfolyam kezdése elötti héten megküldjük.