Városi Kutya Tanfolyam

A Városi Kutyák Iskolája elsősorban a városi körülményeknek megfelelő, felelős kutyatartásra készíti fel a gazdikat. Mivel négylábú kedvencünk mindent megtesz, hogy megértse az emberek őrült, rohanó világát, úgy gondoljuk, nekünk embereknek „kutya kötelességünk” segíteni őket ebben a folyamatban. A Városi Kutya tanfolyam keretein belül első lépésként meg kell ismernünk a kutyák kommunikációs jegyeit, meg kell értsük mit és miért csinálnak a kutyák, egy kicsit
meg kell tanulnunk az ő nyelvükön „beszélni”. A hosszú távú cél, a gazda és kutya harmonikus együttélése érdekében segítséget nyújtunk a megfelelő kommunikáció kialakításában, a felmerülő problémák megszüntetésében, a felelős kutyatartás és a kutyás életmód megismertetésével.

Városi Kutya tanfolyam
post-img101A 8 hetes tanfolyam célja, hogy a gazda és a kutya közötti helyes kommunikáció kialakításával, valamint az alap engedelmességi feladatok elsajátításával a kutya-gazda közötti kapcsolat magasabb szintre emelkedjen, és az „ebadta kutya” gazdijának engedelmes kedvencévé váljon.
Az engedelmességi feladatok:

  • szocializáció
  • a kutya figyelmének gazdára irányítása
  • behívás
  • szemkontaktus
  • ültetés
  • fektetés
  • lábnál követés pórázon
  • rövid ideig helyben maradás
  • talált és kínált élelem megtagadása
  • alapfokú engedelmesség

Az oktatás kis létszámú csoportokban zajlik. A tanfolyam végén vizsgát tartunk.

Hétvégi tanfolyam:
A foglalkozásokat szombaton és vasárnap tartjuk. A tanfolyam időtartama 8 hét, 16 alkalom. A tanfolyam részvételi díja 50.000,- ft, amely két részletben fizetendő: a díj első fele (25.000,- ft) a tanfolyam indulásakor, a második fele (25.000,- ft) a tanfolyam 4. hete után, amennyiben a gazda elégedett szolgáltatásunkkal.

Hétköznapi tanfolyam:
A foglalkozásokat kedden és csütörtökön tartjuk. A tanfolyam időtartama 8 hét, 16 alkalom. A tanfolyam részvételi díja 50.000,- ft, amely két részletben fizetendő: a díj első fele (25.000,- ft) a tanfolyam indulásakor, a második fele (25.000,- ft) a tanfolyam 4. hete után, amennyiben a gazda elégedett szolgáltatásunkkal. A hétköznapi tanfolyam a téli időszakban szünetel a korai sötétedés miatt.

Jelentkezés:
Jelentkezni a regisztrációs lap kitöltésével lehet.  >>>Regisztrációs lap itt elérhető>>> A csoportok létszáma korlátozott! A kérdőív kitöltésével a jelentkezést elfogadtuk. A kezdéssel kapcsolatos információs levelet legkésőbb a tanfolyam kezdése elötti héten megküldjük.

Vélemény, hozzászólás?