Treibball alapozó tanfolyam

A Treibball kutyás sport különösen alkalmas juhászkutya, terelő kutyafajták számára, ennek ellenére minden kutyafajta számára ugyan úgy ajánlott, amennyiben szeret játszani, labdázni. Bármilyen méretű és fajtájú kutya megtanulhatja és űzheti ezt a sportot. Ezen felül minden korosztály számára is javasoljuk.

Ez a sport pozitív hatással lesz a mindennapi életre, és a kutya-gazda kapcsolatára. A kutya irányíthatósága, távolból történő játékos munka eredménye a hétköznapi életben is észrevehetővé válik.

Németországból indult ez a sport és hamarosan olyan szintű rajongótábora lett ennek a kutyás sportnak, hogy egyesületeken keresztül versenyeket hirdettek meg. Egy olyan sportról beszélünk, ahol az érdeklődők köre folyamatosan bővül külföldön. Most szeretnénk felvirágoztatni és közismerté tenni hazánkban is!

A Treibball lényege, hogy időre a kutya előre meghatározott méretű és elrendezésű labdákat be tudja terelni a gazdához, aki egy kapuban áll. Szintenként eltérő a feladatok kivitelezése. Eltérő darabszámú labdát kell beterelni, különböző alakzatok léteznek és a távolság is változik. Tehát nincs kihívásban hiány! J

Aki szeretné elérni azt, hogy a kutyája távolról is kontroll alatt és jól irányíthatóvá váljon, annak itt a helye. Szórakozás közben alakul ki egy mély kapcsolat a kutya és gazdi páros között. Egy stresszmentes, szórakozásra épülő kutyás sport, ahol a kutya-gazdi páros egy csapatot alkot, a szoros együttműködés elengedhetetlen. A kutya a sporton keresztül mind mentálisan, mind fizikálisan is lefárad.

Amennyiben szeretnél minőségi időt eltölteni kutyáddal, JELENTKEZZ! Légy az elsők között, akik eme csodás sport alapjait elsajátítják!

Tanfolyam témakörei:

  • szabályzat megismerése
  • eszközök megismerése
  • kutya irányítása
  • labdaterelés
  • tárgykerülés, tárgyhoz küldés

Előfeltétel

Az iskolán belüli gazdák esetén minimum okos kutya tanfolyam elvégzése, iskolán kívülről jelentkező esetében személyes találkozó – szintfelmérést követően engedélyezhető

Tréner:

Bartha Nóra

Tanfolyam időpontja és ára:

8 alkalom, heti 1 alkalom hétfőnként 18:15-től, 60 perc/alkalom

Ár: 50 000 Ft / 8 alkalom

Jelentkezés:
Jelentkezni a regisztrációs lap kitöltésével lehet.  >>>Regisztrációs lap itt elérhető>>> A csoportok létszáma korlátozott! A kérdőív kitöltésével a jelentkezést elfogadtuk. A kezdéssel kapcsolatos információs levelet legkésőbb a tanfolyam kezdése elötti héten megküldjük.