Kedvezmények

Örökbe fogadott kutyáknak

trborzas6A Városi Kutyák Iskolája eddig is szívén viselte és segítette az örökbefogadott kutyák sorsát és jelentős kedvezményeket biztosított egyes menhelyekről befogadott kutyusok  és gazdáik számára. Most lehetőségünk nyílt újabb kedvezménnyel segíteni a gazdák és a kutyák tanulását, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a gazdák megfelelő vezetővé váljanak a kutyák számára és ezzel ne „csak” megmentsék őket a halálból, hanem képesek legyenek boldog életet biztosítani kedvenceik számára.

Iskolánk az alábbi kedvezményeket nyújtja:

Városi Kutya alaptanfolyam kedvezmények:

Szervezet Kedvezmény
Örökbe fogadott kutyáknak 10% kedvezmény az örökbefogadási nyilatkozat felmutatásával
  • Egy évnél nem régebbi örökbefogadási szerződés megléte!

VKI Kutyanapközi kedvezmények:

A Városi Kutyák Iskolájában végzett kutyáknak  a bérlet ára kedvezményesen csak 30.000 Ft, szállítás esetén csak 65.000 Ft!

Ajánlási rendszer

Azok, akik más kutyásoknak ajánlják a szolgáltatást, minden ajánlás után kedvezményben részesülnek. Ha valaki a regisztrációkor jelzi, hogy ki ajánlotta neki a Kutyanapközit és ezután bérletet vásárol a szolgáltatásra akkor az ajánló következő bérletére plusz egy alkalmat kap (tehát 11 alkalom a 10 helyett). Sőt a plusz egy alkalmat az ajánlásra érkező is megkapja, tehát mind a ketten jól járnak. Egy bérletre, egy ajánlás vehető igénybe.

Az egyes kedvezmények nem összevonhatóak!