Kedvezmények

Örökbe fogadott kutyáknak

trborzas6A Városi Kutyák Iskolája eddig is szívén viselte és segítette az örökbefogadott kutyák sorsát és jelentős kedvezményeket biztosított egyes menhelyekről befogadott kutyusok  és gazdáik számára. Most lehetőségünk nyílt újabb kedvezménnyel segíteni a gazdák és a kutyák tanulását, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a gazdák megfelelő vezetővé váljanak a kutyák számára és ezzel ne „csak” megmentsék őket a halálból, hanem képesek legyenek boldog életet biztosítani kedvenceik számára.

Iskolánk az alábbi kedvezményeket nyújtja:

Városi Kutya alaptanfolyam kedvezmények:

Szervezet Kedvezmény
Beagle Club tagoknak 15% kedvezmény a klubtagság igazolásával
Örökbe fogadott kutyáknak 15 % kedvezmény az örökbefogadási nyilatkozat felmutatásával
  • Egy évnél nem régebbi örökbefogadási szerződés megléte!

VKI Kutyanapközi kedvezmények:

A Városi Kutyák Iskolájában végzett kutyáknak  a bérlet ára kedvezményesen csak 30.000 Ft, szállítás esetén csak 65.000 Ft!

Ajánlási rendszer

Azok, akik más kutyásoknak ajánlják a szolgáltatást, minden ajánlás után kedvezményben részesülnek. Ha valaki a regisztrációkor jelzi, hogy ki ajánlotta neki a Kutyanapközit és ezután bérletet vásárol a szolgáltatásra akkor az ajánló következő bérletére plusz egy alkalmat kap (tehát 11 alkalom a 10 helyett). Sőt a plusz egy alkalmat az ajánlásra érkező is megkapja, tehát mind a ketten jól járnak. Egy bérletre, egy ajánlás vehető igénybe.

 Beagle Club kedvezmény

index2-img5A beagle sokak szerint nehezen kezelhető fajta. Ezt valószínűleg azért gondoljuk így, mert a beagle nem egy minden kívánságunkat leső, farokcsóváló ölebnek, hanem komoly, önálló munkakutyának lett kitenyésztve. Ez azt jelenti, bár falkában érzi magát a legjobban, a munka közben önálló döntéseket kell hoznia. Az tehát, hogy a beagle buta lenne, tévedés! A nehezen kezelhetőségében azonban van valami. Egy vadászkutyának nehéz kiverni a fejéből az általa felállított fontossági sorrendet, miszerint első a szag, és csak aztán jön a gazdi. Persze mindez nem lehetetlen!

Azonban kutyaiskolánk pont az ilyen problémákra nyújt megoldást az elkeseredett gazdik számára. Ha a beagle már a fejünkre nőtt, a Városi Kutyák Iskolájában segítünk neki leszállni a földre, megtanítjuk mind a beagleket, mind gazdájukat a békés együttélésre. Sokan nem is gondolnák, hogy egy négylábú társ mennyire meg tudja változtatni az ember életét, életminőségét! Egy engedelmes kutyussal rengeteg közös program végezhető, ami nem csak a szabadba tessékeli az embert és kedvencét, de mozgásra késztet, ami mindannyiunk előnyére válhat!

S mivel Bogyó fél-fajtársairól van szó, ezért kutyaiskolánk minden Beagle Club tagnak kedvezményt nyújt az alaptanfolyam árából

Az egyes kedvezmények nem összevonhatóak!