Rally Obedience

Rally Obedience

A Rally Obedience-ben a gazdi és kutyája harmónikus együttműködésben dolgoznak össze. Sokkal szabadabb, mint az Obedience, mivel itt a kutyavezetőnek lehetősége van végig, folyamatosan kommunikálni kutyájával. Bármikor lehet szóban motiválni, dicsérni a kutyát.  Mindez garantálja, hogy a kutya-gazdi páros minden percét kiélvezheti a feladatok folyamán.

Hogyan is néz ki ez a sport?

A kutya-gazdinak egy több állomásból álló akadálypályán kell végig menni a táblák jelzéseit követve meghatározott időn belül. A táblákon találhatóak az elvégzendő feladatok. Minden részállomáson minimum egy tábla szerepel. A versenypáros 100 pontról indul és minél gyorsabban, minél precízebben kell végig menni a pályán.

A Rally Obedience-ben 5 szint van:

  • B osztály, kezdő osztály 12 hónapos kortól
  • 1. osztály
  • 2. osztály
  • 3. osztály
  • S osztály, senior kutyáknak 8 éves kortól.

Mivel a kutyának örömmel, felszabadultan kell a feladatokat végig csinálni, így a pozitív megerősítés módszerét használva tanítjuk a kutyákat. Mottónk: Élvezettel tanulj, taníts, támogass és fejlődj!

Ha szeretnél egy szórakoztató, vidám, engedelmes – de még sem nagy szigorral körülvett – kutyás sportot űzni, akkor itt a helyed a csapatunkban!

Oktató: Bartha Nóra

Fontos információ

Az edzéseket kizárólag azoknak ajánljuk, akiknek célja, hogy ilyen jellegű versenyeken részt vegyenek. Ezt erősítve az első 10 alkalmas bérlet lejárása után, a további edzéseken való részvételhez egyesületi tagság szükséges. Az iskolával együttműködö egyesület a Magyar Canicross Sportegyesület (MCSE), amivel kapcsolatban bővebb infó az egyesület honlapján található a www.canicross.hu oldalon. Az itt található tagnyilvántartó adatlapot kérem kitöltve és aláírva az info@varosikutyaiskola.hu címre elküldeni. Az egyesület éves tagsági díja 10.000 forint, amit az egyesület 11600006-00000000-64567190 számlaszámára kell elutalni.

Egyéni edzési időpontok:

  • Kiírástól függően Szerda 18:00, Szombat vagy Vasárnap 14:00-tól (kiírástól függően)

Árak
10 alkalmas bérlet – 35.000 Ft

A továbbképzésen történő részvétel előzetes bejelentkezést igényel az oldal alján található elérhetőségek valamelyikén. Amennyiben valaki az időponton nem tud részt venni, de azt egy nappal a foglalkozás előtt nem mondja le, úgy az alkalom a következő edzéskor levonásra kerül.

További információ és jelentkezés:
Sugár Péter
Tel.: 06-30-921-5773
email: info@varosikutyaiskola.hu

A továbbképzés zárt facebook csoportja:
www.facebook.com/groups/vkiobed/