VKI és MCSE együttműködés

Örömmel értesítünk Titeket, hogy a Városi Kutyák Iskolája együttműködésre lépett az MCSE-vel (Magyar Canicross Sportegyesület)!

Ez egy nagy mérföldkő mind az egyesület, mind a kutyaiskolánk életében. Mit is jelent ez pontosan?

MCSE kibővíti kutyás sport palettáját, mint például FCI Obedience, Rally Obedience és Treibball.  Lehetőségünk nyílik a jövőben az Egyesületen keresztül versenyeket szervezni FCI Obedience, Rally Obedience és Treibball sportágakban, melyekre külön szakosztályok kerülnek kialakításra az MCSE-n belül. Az iskolánk aktív résztvevője lesz a szakosztályok működésében. Ez nagy lehetőség és előrelépés az iskola versenyzői számára is. Ezek mellett természetesen – ahogy eddig is – lesz időnként canicross/bikejöring tanfolyam is, ahol a sport alapjait sajátíthatják el a résztvevők.

Milyen hatással lesz ez az iskolánk versenyzőire, ezen sportok űzőire?

A jelenleg is versenyző vagy versenyre készülő gazdákat (FCI Obedience, Rally obedience) szeretnénk megkérni, hogy lépjenek be az Egyesületbe.

A lenti linken található adatlapot kitöltve és aláírva kérem, küldjétek el az info@varosikutyaiskola.hu email címre. Az éves tagdíj 10.000 forint, amit az Egyesület számlaszámára kell utalni (Magyar Canicross Sportegyesület 11600006-00000000-64567190).

Hamarosan lehetőség nyílik éves MEOESZ Szövetségi kártya igénylésre is, akik számára szükséges. Aki igényt tart rá, legyen kedves e-mailben jelezze: info@varosikutyaiskola.hu

Reményeink szerint ez egy nagyszerű együttműködés kezdete a suli és a gazdák számára egyaránt.

Nagy öröm számunkra, hogy innentől kezdve, nemcsak a hobbi kutyatartók körét tudjuk kiszolgálni, hanem a verseny- és hobbi kutyasportolók táborát is. Aktívan szeretnénk részt venni a kutyás sportok körében, amit ezzel a számunkra nagy lépéssel meg is kezdtünk!   

További kérdés esetén keressetek bizalommal!

Nóri és Péter