Frisbee

csilla3Amennyiben kellőképpen pörgős a kutyája és szinte lefáraszthatatlan, ezt a sportot Önöknek találták ki. A sport a kutyák alapvető apportkészségére épít, vagyis a különböző eldobott tárgyak fáradhatatlan visszahozására. A sport nagy előnye, hogy a speciális korongokon kívül (gyártása során olyan anyagot használnak, amely nem törik, tehát sérülésektől óvjuk meg kedvencünket) nem igényel egyéb felszereléseket, így ahol kellő méretű hely áll rendelkezésére már gyakorolhatják is. A lényege, hogy az eldobott korongot a kutyus a levegőben elkapja, majd a gazdihoz visszahozza.

A Városi Kutyák Iskolájában odafigyelünk a helyes dobástechnikák megtanítására, hogy az akrobatikus elemekkel Ön is elkápráztathassa ismerőseit. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését egy próba edzésre, mely első alkalommal ingyenes.

Jelentkezés és további információ: 

A foglalkozásokon való részvétellel és pályabeosztással kapcsolatban további információkat zárt Facebook-csoportunkon talál, melyhez történő jelentkezését vagy a Facebookon a csoporthoz való csatlakozási kérelemmel (https://www.facebook.com/groups/294435727415086/), vagy az logan@varosikutyaiskola.hu e-mail címen, illetve a 06/30-921-5773-as telefonszámon lehet megtenni.
A foglalkozáshoz való csatlakozás folyamatos, nem igényel előzetes tanfolyami végzettséget.