Nyári szünet és Költözés

Sziasztok

Akik rendszeres látogatói iskolánknak, már értesültek róla korábban, hogy a jelenlegi helyről elköltözünk egy szebb, jobb és kellemesebb új helyre. Ez a költözés már tart, a múlt hétvégén voltak az utolsó foglalkozások a régi helyen és a terveink szerint augusztus végére, de legkésőbb szeptember elejére tervezzük az újranyitást.

Nem költözünk messzire, csupán 3.2 km távolságra, a Rákóczi-híd túloldalára a Soroksári út mellé a Dunapartra. (1095. Budapest, IX. kerület Hídépítő utca 15.). A terület busszal és HÉV-el is könyen megközelíthető, illetve az iskola előtti területen kb 50 autó tud majd kényelmesen parkolni.

Jelenleg nagy erőkkel zajlik a költözés, a terület rendbetétele, hogy nyitásra az új terület olyan legyen, amilyennek megálmodtuk. Az iskola facebook oldalán folyamatosan tájékoztatunk Titeket a fejleményekről, illetve megtekinthettek, hogy haladunk napról-napra a suli kialakításával. Természetesen a nyitás pontos időpontja itt is kihírdetésre kerül és addig is lehet jelentkezni majd a szeptemberi tanfolyamainkra.

Találkozunk, a nyári szünet után, addig is jó pihenést!

Várunk Titeket!