Közkívánatra! Hétköznapi felügyelt kutyafuttató

Kísérleti jelleggel elindítjuk a hétköznapi felügyelt kutyafuttatót, mivel a visszajelzések alapján van rá érdeklődés, mivel a kutyáknak nem csak hétvégén van szükségük testmozgásra, másrészt a gazdik is örömmel tanulnak.

A foglalkozás minden szerdán 18:30-tól kezdődik

A foglalkozásokra a +3630-9215773 telefonszámon lehet jelentkezni!

Csak megfelelő létszám esetén kerül megtartása.

Pár szóban ,hogy mi is ez a felügyelt kutyafuttató:
Ez azoknak a kutyusoknak és gazdijuknak szól, akik kinőtték az ovis kort – azaz 7 hónapnál idősebbek – de a gazdi még nem szeretné alapfokú tanfolyamra hozni őket.
index2-img7Itt elsősorban nagyokat játszhatnak egymással, és emellett a gazdik elsajátíthatják a pozitív megerősítésen alapuló kiképzés alapjait, segítünk jobban érteni a kutyájukat és sok-sok elméleti és gyakorlati tudással gazdagodhatnak. Többek között megtanulhatják, hogy hogyan kell magukhoz hívni a kutyust úgy, hogy nagyobb eséllyel be is menjen a gazdihoz, hogyan erősíthetik az gazda-kutya között meglévő kötődést, hogyan és milyen játékokat érdemes otthon is játszani, stb.

Mivel az órák nem egymásra épülő tananyag szerint működnek, nem kötelező a rendszeres részvétel és előzetes bejelentkezés sem szükséges.

Igény szerint a későbbiekben az időpontok is bővítésre kerülhetnek.

Amit feltétlen hozzanak magukkal: jutalomfalat és lehetőség szerint klikker

Részvételi díj: 700 Ft / alkalom vagy 5000Ft / 10 alkalom (a bérlet a hétvégi és a hétköznapi foglalkozásokon egyaránt felhasználható

Vélemény, hozzászólás?