Kedvezmények

Örökbe fogadott kutyáknak

trborzas6A Városi Kutyák Iskolája eddig is szívén viselte és segítette az örökbefogadott kutyák sorsát és jelentős kedvezményeket biztosított egyes menhelyekről befogadott kutyusok  és gazdáik számára. Most lehetőségünk nyílt újabb kedvezménnyel segíteni a gazdák és a kutyák tanulását, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a gazdák megfelelő vezetővé váljanak a kutyák számára és ezzel ne “csak” megmentsék őket a halálból, hanem képesek legyenek boldog életet biztosítani kedvenceik számára.

 

Iskolánk az alábbi kedvezményeket nyújtja:

Városi Kutya alaptanfolyam kedvezmények:

Szervezet Kedvezmény
Beagle Club tagoknak 15% kedvezmény a klubtagság igazolásával
Örökbe fogadott kutyáknak 15 % kedvezmény az örökbefogadási
nyilatkozat felmutatásával
Brit Pásztor Fajtamentés kutyáinak 15 % kedvezmény
Retriever Fajtamentés kutyáinak 15 % kedvezmény
Vizslamentés kutyáinak 15 % kedvezmény
Spániel fajtamentés kutyáinak 15 % kedvezmény
Mudi Fajtamentés kutyáinak 15% kedvezmény
Illatos útról befogadott kutyáknak 15% kedvezmény
  • Egy évnél nem régebbi örökbefogadási szerződés megléte!

VKI Kutyanapközi kedvezmények:

A Városi Kutyák Iskolájában végzett kutyáknak  a bérlet ára kedvezményesen csak 20.000 Ft!

 Beagle Club kedvezmény

index2-img5A beagle sokak szerint nehezen kezelhető fajta. Ezt valószínűleg azért gondoljuk így, mert a beagle nem egy minden kívánságunkat leső, farokcsóváló ölebnek, hanem komoly, önálló munkakutyának lett kitenyésztve. Ez azt jelenti, bár falkában érzi magát a legjobban, a munka közben önálló döntéseket kell hoznia. Az tehát, hogy a beagle buta lenne, tévedés! A nehezen kezelhetőségében azonban van valami. Egy vadászkutyának nehéz kiverni a fejéből az általa felállított fontossági sorrendet, miszerint első a szag, és csak aztán jön a gazdi. Persze mindez nem lehetetlen!

Azonban kutyaiskolánk pont az ilyen problémákra nyújt megoldást az elkeseredett gazdik számára. Ha a beagle már a fejünkre nőtt, a Városi Kutyák Iskolájában segítünk neki leszállni a földre, megtanítjuk mind a beagleket, mind gazdájukat a békés együttélésre. Sokan nem is gondolnák, hogy egy négylábú társ mennyire meg tudja változtatni az ember életét, életminőségét! Egy engedelmes kutyussal rengeteg közös program végezhető, ami nem csak a szabadba tessékeli az embert és kedvencét, de mozgásra késztet, ami mindannyiunk előnyére válhat!

S mivel Bogyó fél-fajtársairól van szó, ezért kutyaiskolánk minden Beagle Club tagnak kedvezményt nyújt az alaptanfolyam árából

 

Az egyes kedvezmények nem összevonhatóak!