Hurrá, költözünk!

Szuper hírről számolhatok be!

Az iskola november 1-el új helyre költözik. A hír több szempontból is öröm. A régi vendégeink tudják, hogy az iskola eredetileg a XI. kerületben volt található, csak a Kopaszi-gáti építkezések miatt a terület bérleti joga megszűnt és ezért költözünk kellett. Most egy remek lehetőség adódott, hogy újból visszatérjünk a kerületbe és egy jól megközelíthető és hatalmas területen megvalósíthassuk Újbuda egyik legjobb kutyaiskoláját. Ha már költözünk akkor a szolgáltatásainkat is bővítjük. Lesz saját VKI – Kutyanapközi valamint bővül a kutyás sportok és foglakozások száma: obedience, rally-obed, frizbee, dog-dancing, örző-védő, is szerepel a tervek között. Célunk egy olyan kutyaiskola kialakítása, ami  – megtartva a rég megszokott hangulatot és minőséget – lehetőséget ad a kezdő és haladó gazdák és kutyájuk számára, hogy az általuk kívánt irányba fejlődhessenek profi oktatók segítségével.

Az új terület a Savoya Park mellett található egy hatalmas területen. A kialakítás jelenleg folyamatban van! Térkép és megközelítés az Elérhetőség alatt

A költözés teljesen zökkenőmentes lesz és a suli Facebook oldalán valamint a VKI – társalgó csoportban mindenről részletesen beszámolunk.

A foglalkozások október 28-ig a régi helyen, november 3-tól pedig az új területen kerülnek megtartásra.