Rally Obedience

Rally Obedience

A Rally Obedience-ben a gazdi és kutyája harmónikus együttműködésben dolgoznak össze. Sokkal szabadabb, mint az Obedience, mivel itt a kutyavezetőnek lehetősége van végig, folyamatosan kommunikálni kutyájával. Bármikor lehet szóban motiválni, dicsérni a kutyát.  Mindez garantálja, hogy a kutya-gazdi páros minden percét kiélvezheti a feladatok folyamán.

Hogyan is néz ki ez a sport?

A kutya-gazdinak egy több állomásból álló akadálypályán kell végig menni a táblák jelzéseit követve meghatározott időn belül. A táblákon találhatóak az elvégzendő feladatok. Minden részállomáson minimum egy tábla szerepel. A versenypáros 100 pontról indul és minél gyorsabban, minél precízebben kell végig menni a pályán.

A Rally Obedience-ben 5 szint van:

  • B osztály, kezdő osztály 12 hónapos kortól
  • 1. osztály
  • 2. osztály
  • 3. osztály
  • S osztály, senior kutyáknak 8 éves kortól.

Mivel a kutyának örömmel, felszabadultan kell a feladatokat végig csinálni, így a pozitív megerősítés módszerét használva tanítjuk a kutyákat. Mottónk: Élvezettel tanulj, taníts, támogass és fejlődj!

Ha szeretnél egy szórakoztató, vidám, engedelmes – de még sem nagy szigorral körülvett – kutyás sportot űzni, akkor itt a helyed a csapatunkban!

Oktató: Bartha Nóra

A továbbképzésen történő részvételnek nem feltétele a nálunk elvégzett tanfolyam, de előzetes szintfelmérés szükséges!

Edzési időpontok:

    • Szombat vagy Vasárnap 14:00-tól

Árak
10 alkalmas bérlet – 25.000 Ft

A továbbképzésen történő részvétel előzetes bejelentkezést igényel az oldal alján található elérhetőségek valamelyikén. Amennyiben valaki az időponton nem tud részt venni, de azt egy nappal a foglalkozás előtt nem mondja le, úgy az alkalom a következő edzéskor levonásra kerül.

További információ és jelentkezés:
Sugár Péter
Tel.: 06-30-921-5773
email: info@varosikutyaiskola.hu

A továbbképzés zárt facebook csoportja:
www.facebook.com/groups/vkiobed/