Fanni’s Barfshop együttműködés

Mint tudjátok az iskola leginkább a BARF táplálkozás mellett teszi le a voksát, ezért nagyon megörültem, amikor Perlaki Fanni a Barfshop tulajdonosa megkeresett minket azzal, hogy rendszeres közös kampányt csináljuk az iskolán. Ennek fényében mostantól az alaptanfolyamosok és a kutyaovisok az első bérlet vásárlásakor “welcome csomagot” kapnak a Barfshop jóvoltából. És hogy a Napközisek se maradjanak ki a jóból, nekik a bérletvásárláshoz – bizonyos időközönként – kedvezményes kupon jár. Remélem ez a közös munka nem csak nekünk, de a gazdáknak is örömére szolgál majd.

Alább olvashatjátok Fanni beköszönését

Sziasztok!Kicsit kívülállóként, de szeretettel beköszönök Nektek, ugyanis egy közös együttműködést kezdtünk meg Peter Sugar -ékkel. 🙂Akik most kezdik a tanfolyamokat, első órán tuti kapnak egy kis welcome csomagot benne jutifalatokkal és egy kuponnal is, amit az üzletünkben beválthattok. 🙂 Bérletesek is kapnak kuponkódot 🙂Merthogy mienk a Fanni’s Barfshop üzlet, ahol akár BARF-os vagy, akár tápos, sok szeretettel várunk húsokkal, menükkel, párolt húsroládokkal, étrendkiegészítőkkel, sok-sok jutifalattal, natúr kozmetikumokkal. Amekkora kutyások a szaktanácsadóink 100%, hogy kutya is lesz az üzletben (vagy spániel, vagy border.)Természetesen kutyabarát a hely, szóval sulizás/napközi után bármikor beugorhattok hozzánk, és ne hagyjátok otthon a kupont sem.Szaktanácsadóink szívesen segítenek kutyadietetikai kérdésben is. Végzett kutyadietetikus én vagyok, ha tudok segíteni – akár tápos, akár BARF-os kérdésben – itt kommentben tegyétek fel, szívesen segítek.

Üzletünk, ami titeket főleg érinthet: Budapest, 1114, Kanizsai utca 1. (Allee-hoz vagyunk közel). De van üzletünk a II-III. kerület határán, a XIII. kerületben és Ferencvárosban is, úgyhogy kinek mi kellemesebb 🙂Nyitvatartásunk:H-P: 10.00-18.00Szo: 10.00-14.00

További info az üzletekről:https://www.barfshop.hu/fannis-barfshop-uzletek

Köszi, hogy idepofátlankodhattam 🙂